Nu, din browserul tau nu lipsesc addon-uri importante!

Atunci cand accesezi site-urile ShopMania si Romania TV, esti avertizat instant printr-un pop-up ca “Din browserul tau lipsesc addon-uri importante” si esti invitat sa instalezi nu stiu ce extensii.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

browser lipsa addonbrowser lipsa addon

Nu, din browserul tau nu lipsesc addon-uri importante, iar cele doua site-uri, precum si altele care procedeaza la fel, ar trebui sa renunte la astfel de practici. Pentru ca vorbim despre doua site-uri mari si nu se cade sa faci asa ceva.

Este ca atunci cand intri pe niste site-uri dubioase, care te anunta ca taman tu esti al nu stiu catelea vizitator si ca trebuie sa dai click pentru a revendica premiul. Premiu care nu exista, evident.

In acest caz, extensiile exista si, probabil, sunt unele nedaunatoare pentru calculatorul tau, din punct de vedere al securitatii informatice, insa modul in care acestea sunt promovate este unul nefericit si te duce cu gandul la altceva.

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. Corect. Din cate am inteles eu baietii au investit si au cumparat destul de multe site-uri. Si-au luat-o grav cand n-a iesit culoarea care trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *