Incompatibilitate între Google Chrome 38 şi Adblock Plus

google chrome crash

Odată cu lansarea Google Chrome 38, au şi apărut probleme de compatibilitate între browserul companiei americane şi Adblock Plus, pluginul absolut necesar navigării liniştite pe Internet.

Am observat că în ultimul timp Google a început să lanseze noi versiuni stabile ale browserului companiei, Chrome, din ce în ce mai des. Pe de o parte este bine, pentru că poţi avea acces la tehnologii noi mult mai repede, dar pe de altă parte, această grabă aduce cu ea şi multe greşeli de programare.

Versiunile stabile ale Google Chrome au început să fie aşa doar cu numele, pentru că în realitate acestea conţin multe buguri, unele nerezolvate de luni de zile. Din fericire, unele buguri sunt mai puţin vizibile, aşa că nu te deranjează prea mult, însă altele îţi creează adevărate probleme în a mai folosi browserul.

La fel se întâmplă şi cu versiunea 38 a browserului Google Chrome, cea lansată recent, care nu se mai înţelege bine cu Adblock Plus.

Adblock Plus este singurul plugin pe care îl folosesc zi de zi, celelalte fiind utilizate doar la nevoie. Nu folosesc mai multe, fiindcă nu am nevoie, mai multe putând însemna alte probleme de compatibilitate, îngreunarea browserului şi posibile găuri de securitate. Adblock Plus este absolut necesar, fiindcă în lipsa lui ai parte de jungla reclamelor intruzive. Mai mult de atât, altă opţiune de luat în calcul nu ai, când vine vorba despre pluginuri Google Chrome de blocat reclame. Adblock, cel fără plus, este mult prea greoi şi nici nu vreau să instalez programe pentru aşa ceva.

Ei bine, odată cu Google Chrome 38, browserul a început să dea eroare atunci când vizitez orice site şi am Adblock Plus pornit. Dacă dezactivez Adblock Plus, Google Chrome nu mai dă eroare. Prima dată am crezut că o fi de la filtrarea Flash Player sau de la javascript, însă pe blogul meu, varianta desktop, pe index, nu am aceste două componente.

Este enervant să dea crash atât de des şi pe orice site, aşa că o să raportez problema atât către Google, cât şi dezvoltatorilor Adblock Plus, poate va fi rezolvată repede, fiindcă este imposibil să vizitezi site-urile româneşti fără acest plugin.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

2 Comments

  1. ublock ai incercat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *