Extensii Google Chrome: uBlock Origin sau uBlock

Pentru ca nu-mi plac reclamele, mai ales cele intruzive, prima data am folosit, in cazul browserului Google Chrome, uBlock Origin google chromeextensia AdBlock, dupa care am trecut la Adblock Plus, deoarece se misca vizibil mai repede decat prima, iar la sfarsitul anului trecut am inceput sa utilizez uBlock, fiindca-i cea mai rapida aplicatie de acest gen, in acelasi timp consumand mult mai putine resurse de sistem decat Adblock Plus.

Ca orice lucru bun si extensia uBlock a inceput sa aiba probleme in momentul in care baietii care se ocupa de aceasta s-au gandit ca ar fi bine sa se certe un pic. Mai bine spus, unul dintre acestia si-a trecut numele pe ea, desi nu el este cel care a facut-o, ci Raymond Hill (gorhill).

La un moment dat, extensia uBlock a fost stearsa din Magazinul web Chrome, dupa care a fost readaugata.

Mai departe, au aparut doua extensii care poarta denumirea de uBlock, in Chrome Web Store: uBlock Origin si uBlock.

Daca va intrebati care este extensia originala, trebuie spus ca uBlock Origin, deoarece este dezvoltata de catre acelasi Raymond Hill (gorhill).

uBlock Origin folosesc in acest moment, impreuna cu doar trei filtre, pentru a se misca si mai repede: cele adaugate de mine (My filters‎), EasyList si RO-LIST.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

3 Comments

  1. Am prezentat si eu extensia inca de cand era in beta. Este ok, mult mai light fata de adblock, dar tot nu le folosesc.
    Prefer sa-l rasplatesc pe prostul ala care se chinuieste sa imi produca mie continut si, daca ma targheteaza suficient de bine, mai dau si un click pe-o reclama.
    E o chestie win win. Eu citesc continut bun, ei are motivatie sa scrie ceva si mai bun.

  2. Am intrat pe cik.ro ca raspuns la cautarea “ce este ublock origin” si numai bine ca nu m-am lamurit. Eu nu cautam niste pareri personale a unor initiati, ci raspunsul la intrebarea pe care am pus-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *