AdBlock Plus Update

blocare reclame

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Dacă foloseşti ca browser Chrome sau Mozilla Firefox, atunci trebuie să instalezi şi extensia AdBlock Plus, deoarece fără ea o să ai de a face cu nesimţirea celor care-şi pun reclame intruzive pe site-uri.

De departe, AdBlock Plus este cea mai utilă extensie. Nu numai utilă, dar şi cea care consumă cele mai puţine resurse, nu se blochează şi nu-ţi încetineşte prea rău navigarea pe Internet, în comparaţie cu altele care fac acelaşi lucru.

Astăzi, AdBlock Plus a fost actualizat. Vine cu o interfaţă grafică nouă (inclusiv iconiţa) pe care poţi vedea atunci când dai click stânga câte reclame au fost blocate pe fiecare site şi numărul total al acestora.

Dacă nu doriţi să mai fie afişat numărul reclamelor blocate în timp real pe fiecare site, direct pe iconiţă, puteţi da click stânga pe ea şi debifaţi „Show number in icon”.

Foto: yuichirock

Da-i share pe:
TwitterFacebook

2 comentarii

  1. pe mine ma dispera doar reclamele video de la youtube, probabil ca si cele de la fb care vor urma, in rest… chiar imi place sa le dezactivez, sa vad ce reclame mai ruleaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *