Unsandboxed plug-in access bug, in Google Chrome 40

Google Chrome 40 a sosit, insa, odata cu el si un mare bug in “Unsandboxed plug-in access” o chestie care ar trebui sa mareasca gradul de securitate al browserului companiei americane. Un bug care are legatura cu Flash Player plug-in.

Dupa cum am mai scris pe aici, nu folosesc PepperFlash, adica versiunea experimentala de Flash, care vine la pachet cu Google Chrome, deoarece nu are acceleratie hardware in full screen, iar cea software nu-i in regula. Acesta este si motivul pentru care dezactivez si HTML5 player, pe YouTube.

Asta inseamna ca folosesc Flash Player plug-in, fiindca stie acceleratie GPU in full screen, deci videoclipurile se vad fara sa sacadeze la rezolutii mari.

Problema cu Google Chrome 40 este ca acest “Unsandboxed plug-in access” blocheaza Flash Player plug-in. Problema si mai mare este ca optiunea “Allow all sites to use a plug-in to access your computer” nu functioneaza, din cauza unei greseli de programare.

Prin urmare, daca vrei sa ti se incarce Flash Player pe vreun site, trebuie sa adaugi site-ul in whitelist. Fiecare site in parte.

Nu este prima data cand Google lanseaza versiuni stabile de Chrome, pline de buguri. S-a intamplat destul de des in ultimul timp.

Cand este vorba sa-i laud pe cei de la Google, o fac fara probleme, insa si atunci cand gresesc, mai ales daca se intampla frecvent, trebuie criticati.

Asadar, mi-am luat romgleza din dotare si m-am dus pe forumul Google, sa le spun ce am pe suflet.

Fiind vorba despre multe linii de cod, inteleg sa mai apara unele mici buguri, chiar si in versiunile finale, insa atunci cand greselile de programare sunt majore si dese, situatia devine destul de neplacuta.

Sper sa rezolve repede problema…

google chrome 40 buggoogle chrome 40 bug

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *