Programarea articolelor pe blog

Un mare ganditor in viata, Eminem, spunea intr-o melodie de-a sa (Superman) ceva de genu’ ca fetele vin si pleaca. El doar zicea, ca piesa a fost scrisa de altii. Nu sunt sigur daca termenul era dorinte blog 2015chiar “fetele”, dar ceva pe acolo.

Nu doar fetele vin si pleaca, ci si sarbatorile de iarna. Le astepti un an de zile si trec atat de repede, incat te fac sa te mai gandesti la ele inca 300 si ceva de zile, adica mai mult de 7200 de ore, deci peste 432000 de minute.

Asta inseamna ca nu trebuie sa le ratezi. Nu din cauza blogului si a scrisului pe el. Astfel, te apuci sa scrii din timp si sa programezi articole pentru a se publica singure. Si scrii si iar scrii, pana faci febra musculara la degete. Mii de cuvinte si foarte multe ore, in ideea de a nu ramane neactualizat tot ceea ce ai tu pe aici, pe Internet. Poate scrise usor in graba si nerumegate asa cum trebuie.

Dupa asta, speri ca publicarea automata a articolelor sa decurga asa cum trebuie, in WordPress 4.1, pentru ca in WordPress 4.0 incepuse sa o ia razna si te trezeai frecvent cu erori de genul “Missed Schedule”, desi in WordPress 3 nu exista aceasta situatie neplacuta. Totul pare in regula in WordPress 4.1. Se pare ca au rezolvat problema.

Pe langa asta, daca ai bloguri pe platformele gratuite, puse intr-o anumita ordine, nu le seta sa publice toate articolele la aceeasi ora, deoarece dezordinea se va asterne in viata ta. Va fi greu si urat sa le pui iar in ordine. Deocamdata nici nu ma gandesc sa ma ating de ele, pentru ca totul va dura mult prea mult. Un minut in plus, la fiecare, ar fi salvat situatia. Cat de multe probleme poti avea din cauza unui minut la care nu te-ai gandit…

Si toate astea s-au intamplat in 2014, adica in urma cu un an de zile. Bine ca nu in 2015 si mai ales pe intai, deoarece ar fi fost un an compromis.

In 2015 vreau sa scriu mai mult si mai bine.

Mai mult, mai bine, mai limpede… ca o apa cristalina.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

One Comment

  1. Nu trebuie neaparat mult, poate doar mai.. relevant 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *