Cik.Ro a fost acceptat in DMOZ

Cu atat de multe probleme pe cap, nici nu am observat, pana de curand, ca blogul meu a fost acceptat in DMOZ, anul trecut. Dupa cum am mai scris pe aici, inscrierea blogului in directoare web a ramas cam singura metoda gratuita de a obtine linkuri de calitate catre site-ul tau. Linkuri care sa si functioneze, nu doar de dragul de a le avea.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Linkuri de calitate, atat timp cat directorul in care te inscrii contine cat mai putine site-uri si cat mai bune. Fara tone de linkuri, fara spam.

Exact asta este DMOZ: cel mai bun director web gratuit si unul dintre cele mai vechi. Este un director web exclusivist, acolo ajungandu-se extrem de greu si doar daca ai continut de calitate pe site-ul tau. Nu merge sa platesti si sa fii inscris, sau pe prietenii, ci se intra doar pe bune. Stie asta oricine a incercat sa se inscrie in el. Dureaza mult pana esti acceptat acolo, pentru ca nici nu mai tin minte exact cand m-am inscris, fiind cu destul timp in urma.

In acest moment, sunt acceptate in DMOZ doar 179 de bloguri din Romania, doua fiind ale mele.

Un director web atat de puternic precum este DMOZ, are darul de a-ti influenta descrierea site-ului in Google, asa cum se intampla si cu blogul meu, sub care apare: Un blog ce tratează subiecte de interes general începând de la politică şi terminând la IT. Exact descrierea din DMOZ. De fapt, era “terminand cu IT”, dar merge si asa. Conteaza ca sunt acolo.

cik.ro blog in dmoz director web

Daca aveti un blog si vreti sa urcati in Google, inscrierea in DMOZ, dorinta de a ajunge acolo, trebuie sa faca parte din strategia voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *