Cum facem SEO unui blog nou (2)

optimizare seo blog

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

În acest articol vorbim despre cum facem SEO unui blog nou.

Ce îmbunătăţiri, din punctul de vedere al optimizării pentru motoarele de căutare, am mai adus blogului în ultimul timp:

1. Vă spuneam în acest post că un scor cât mai mare în Google PageSpeed ne ajută atât la o poziţionare mai bună în motorul de căutare, cât şi la o încărcare rapidă a site-ului

Data trecută reuşisem să obţin de la 82 puncte din 100 desktop, 92/100.

Am mai lucrat un pic la blog şi am obţinut pentru mobil de la 76/100 la 80/100 şi pentru desktop de la 92/100 la 94/100.

2. Am înscris blogul în directoare româneşti. Cele mai multe l-au acceptat, unele nu pentru că am pus aceeaşi descriere în toate. Voi să nu faceţi ca mine, să aveţi descriere unică în fiecare director de căutare.

3. Am postat pe multe bloguri şi alte site-uri mari.

4. Am observat că există pe Internet multe site-uri care pentru nişte preţuri derizorii ( câţiva euro) îţi oferă mii de backlink-uri.

Nu o să folosesc aceste metode şi o să vă şi spun de ce:

Backlink-urile provenite din surse nesigure nu numai că nu te ajută, dar te şi scad în ochii Google. Dacă ai blog nou şi primeşti un număr mare de backlink-uri, Google o să creadă că faci spam şi nu numai că te penalizează în Google PageRank, dar te poate scoate de tot din căutări.

Consider că un advertorial într-un blog cu PageRank mare, face mai mult decât 10.000 de backlink-uri provenite din surse dubioase.

Foto: Infocux Technologies

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. ai dreptate referitor la link-uri, mai bine unul bun decat 1000 proaste. ai grija si cu directoarele web… nu este tocmai ok sa te “bagi” in prea multe. lasa-l sa creasca natural…

    • Un ajutor “naturist” ar fi din blogul unui amic, care are PageRank 3, asa ca pentru un vechi prieten Vrajitor. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *