Rezolvare eroare incarcare imagini blog WordPress

Rezolvare eroare upload imagini blog WordPress

Din cand in cand, cate o imagine refuza pur si simplu sa se incarce pe blogul meu WordPress, totul sfarsindu-se cu urmatoarea eroare: “Image has failed to upload due to an error”. Nu mereu se intampla sa incerc sa incarc o fotografie si sa primesc aceasta eroare la incarcare, din contra. Erau zile cand uitam ca exista, deoarece toate imaginile se incarcau normal, fara probleme. In alte zile, cele mai multe imagini se incarcau fara probleme, in timp ce doar cateva aveau parte de aceasta eroare WordPress.

Nu era vorba despre dimensiunile pozelor, deoarece eroarea aparea la intamplare, din senin, atat pentru fotografiile mari, cat si pentru imaginile mici, atat pentru cele din interiorul articolului, cat si in cazul celor de pe prima pagina a blogului. Nu era vorba nici de permisiunile dosarelor WordPress sau de faptul ca imaginile ar fi continut caractere speciale, pe care platforma de blogging nu le putea interpreta.

Sfaturile de pe Internet, in cazul altor persoane care aveau astfel de probleme cu incarcarea imaginilor pe blogul lor WordPress, nu erau valabile si pentru mine, asa ca am tot incercat sa-mi dau seama de ce se intampla acest lucru.

Nu am avut probleme de la inceput cu incarcarea fotografiilor pe blog, ci aceasta eroare a aparut dintr-o data, in urma cu vreo cateva luni de zile, daca-mi mai aduc eu bine aminte. Nu am reusit nici sa-mi dau seama de ce apare, din cauza faptului ca nu se intampla dupa vreun tipar.

Eroarea la incarcarea pozelor pe blog nu aparea doar aici, ci si pe alt site, tot pe WordPress. De obicei, atunci cand acest lucru se petrecea, dadeam un rapid “dismiss” si incercam sa incarc inca o data poza, de data asta, de cele mai multe ori, incercarea fiind incununata de succes. Dupa, stergeam poza care daduse eroare la incarcare si imi vedeam in continuare de treaba.

Am incercat sa dezactivez toate pluginurile, pentru a observa daca eroarea apare din cauza lor. Nu, degeaba le-am dezactivat, deoarece incarcarea pozelor pe blog tot imi dadea batai de cap.

Rezolvarea a fost una simpla, cel putin in cazul meu: am reinstalat WordPress. Prima data am facut backup, pentru orice eventualitate, dupa care am accesat interfata WordPress – Panou control (Dashboard) – Actualizari – Reinstaleaza acum.

Dupa ce am facut acest lucru, a disparut si eroarea cu incarcarea pozelor pe blog, pe ambele site-uri. Au trecut vreo doua saptamani si nu am mai observat-o. Banuiesc faptul ca, atunci cand WordPress a mai fost actualizat, ceva s-a stricat pe acolo si asa a ramas.

Daca si voi aveti probleme cu incarcarea pozelor pe blogul vostru WordPress, sper sa scapati de acestea apeland la aceasta metoda foarte simpla, insa extrem de eficienta, cel putin in cazul meu.

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *