Windows 10 pentru tot poporul

windows 10 wallpaper oficial

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu s-a mai discutat zilele acestea despre nimic altceva in afara de lansarea Windows 10 si cum sa-si instaleze romanii cat mai repede noul sistem de operare.

Zeci de mesaje pe forumuri, bloguri si alte site-uri, unii fericiti ca le-a aparut mesajul de actualizare la Windows 10, altii nefericiti ca nu s-a intamplat lucrul acesta si incercand sa forteze si ei intrarea in randul lumii. Unii nemultumiti ca sunt probleme cu driverele, altii afirmand ca Windows 10 se misca destul de greoi si ca necesita SSD. Unii n-au reusit sa-l activeze, asa ca au solicitat ajutorul celor care stiu mai multe. Pe langa ei, si foarte multi fericiti ca au reusit sa-si instaleze Windows 10, dupa ce au asteptat ceva pana ce l-au descarcat, din cauza numarului mare de cereri.

Si uite asa, Yusuf Mehdi, ne-a anuntat pe Windows Blog ca in primele douazeci si patru de ore, Windows 10 a fost instalat pe mai bine de paisprezece milioane de calculatoare, la nivel mondial. Dintre acestea, cred eu ca vreo zece milioane au fost ale romanilor, fiind usor pesimist.

Scriu asta, pentru ca n-am mai vazut de mult timp un atat de mare interes pentru ceva, o adevarata pasiune nestapanita, de a instala noul sistem de operare al celor de la Microsoft.

Windows 10, noul sistem de operare, insa cat de multe lucruri noi aduce acesta? Si ma refer la lucruri cu adevarat noi, care fac diferenta, care schimba lumea, care sa te faca sa spui ca a meritat trecerea de la Windows 8.1.

Cei care l-au instalat, si aici discutam despre baieti din IT, spun ca Windows 10 nu vine cu absolut nimic nou, impresionant, in comparatie cu Windows 8.1.

Eu nu m-am grabit sa trec la Windows 10 si nici nu voi face acest lucru prea curand, pentru ca nu cred ca s-au schimbat atat de multe lucruri de la lansarea Windows 8, din urma cu trei ani de zile.

Si ma refer la lucrurile cu adevarat bune, nu la actualizarile de securitate fortate, automate, pe care nu le poti opri si care ma deranjeaza, ale acestui „nou” sistem de operare, Windows 10. Nu pot sa nu observ ca tendinta vremurilor pe care le traim, in ceea ce priveste programele pe care le instalam pe calculatoarele noastre, este aceea de a controla ele din ce in ce mai mult lucrurile si de a-ti lasa tie, proprietarul dispozitivului, cat mai putine optiuni.

Cred ca singurul lucru interesant la Windows 10, din punctul meu de vedere, este wallpaperul oficial al acestuia. Arata bine, se vede ca a fost realizat cu pricepere si multa atentie.

Nu, nu voi trece prea curand la Windows 10, pentru ca sunt foarte multumit de Windows 8.1, fiind foarte putine lucrurile pe care i le pot reprosa si, oricum, nu unele critice. Atunci cand ceva functioneaza bine si este modern, lasa-l asa, daca ai nevoie de el si nu vrei batai de cap.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Un comentariu

  1. Marketingul lor, alaturi de o tema buna pentru windows 10 au facut sa fie totul „wow”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *