Cand iti aduci aminte sa scrii iar pe blog

Momentul cel mai bun de a-ti aduce aminte ca mai trebuie si sa scrii cate ceva pe blog, este atunci cand trebuie sa achiti facturi pentru acesta: gazduire plus plata domenii. Cand hostingul platit anual este pe cale sa expire, iti aduci aminte automat de blog. Daca pica in acelasi moment cu plata domeniilor pe care le detii, este si mai tare.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Asta inseamna ca trebuie sa platesti cateva sute de lei pentru ceva care nu iti aduce nici macar un leu. Si atunci incepi sa cauti lucruri mai ieftine, acolo unde se poate.

Cum reinnoirea mai avantajoasa a domeniilor nu-i posibila, incepi sa cauti hosting mai ieftin, iar mai avantajos ca pret decat BuyShared nu o sa gasesti. 20Gb SSD, plus IP dedicat, pentru 15 dolari pe an, nu-i posibil in alta parte. In alta parte doar te muti, deoarece locatia cea mai aproape de Romania este in Roost, Luxemburg. O mica localitate industriala, dupa cum puteti vedea in captura de ecran de mai jos, de pe Google Maps, cu un timp de raspuns fata de tara noastra in jur de 35 de milisecunde si foarte multa libertate de exprimare. Fara DMCA takedown, insa eu nu am nevoie de asa ceva, tot ceea ce am pe aici fiind in regula.

gazduire ieftina roost luxemburg

Cum se misca? Atat cat dai pe el. Cateodata bine, cateodata rau, in functie de cat de incarcat este serverul pe care-i pus si site-ul tau.

O mica rezolvare pentru problemele de incarcare, uptime si timp de raspuns o poti gasi apeland la un CDN gratuit, Cloudflare fiind perfect pentru asa ceva.

Rezolvand problema cu hostingul si domeniile pe care le am, ma gandesc sa mai scriu cate ceva pe aici, fara a mai astepta un an sa imi aminteasca cineva sau ceva ca am blog.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *