Cum sa adaugi text watermark deasupra celorlalte aplicatii, atunci cand faci captura video de ecran

Atunci cand vrei sa faci un tutorial video pe care sa-l urci pe YouTube, mai precis captura video ecran, trebuie mai intai sa inregistrezi, ca mai apoi sa adaugi si watermark, adica sa editezi acel videoclip. Chestia asta presupune foarte mult timp pierdut, mai ales daca ai un calculator mai putin performant, precum si calitate video mai mica, deoarece atunci cand editezi un videoclip, rezultatul este intodeauna mai slab calitativ decat originalul, indiferent ce software ai folosi.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Asta inseamna ca solutia ar fi sa pui un text pe desktop, care sa stea intotdeauna deasupra celorlalte aplicatii (always on top) si faci captura video cu tot cu watermark. Salvezi timp si calitate video.

Din pacate, pe Internet nu exista nici un fel de tutorial despre cum sa adaugi pe desktop un text personalizat, un widget, care sa ramana mereu deasupra celorlalte ferestre, in timp ce tu faci captura video, asa ca am realizat eu un astfel de “how to”.

Chestia nu-i dificil de facut, fiind nevoie doar de un programel (Rainmeter) si de modificarea unui widget al acestuia, adica editarea unui fisier .ini, dupa cum puteti vedea in filmuletul de mai jos.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *