Cum sa instalezi DD-WRT pe routerul wireless TP-LINK TL WR740N/ND V4 si cum sa revii la firmware-ul TP-LINK

TP-LINK TL WR740N/ND este un router ieftin, insa care isi face treaba foarte bine pe partea de LAN, nereducand viteza de 100 de Mb/s pe wired si decent pe wireless, acolo unde cei maxim 150 de Mb/s pe care ii promoveaza TP-LINK sunt de fapt vreo 70-80 in aceeasi camera cu routerul.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Atat timp cat nu sunt prea multe dispozitive mobile conectate la el, TL WR740N/ND se descurca destul de bine.

Chiar daca nu impresioneaza la capitolul procesor, memorie (RAM si ROM) putere de transmisie, TL WR740N/ND are o calitate demna de un router mai scump: reuseste sa strapunga peretii mai bine decat alte astfel de dispozitive, precum fratele sau mai mare TL WR841N/ND, chiar daca nu la o viteza superioara.

Mai precis: chiar daca viteza acestuia prin mai multi pereti nu este una mare, semnalul este mai bun decat al mai capabilului pe viteza wireless TL WR841N/ND.

Cum programul din fabrica nu este unul tocmai capabil, pentru a beneficia de el la maxim, inclusiv pentru a-i mari puterea de transmisie (Max 18 dBm pentru V4 cu DD-WRT) TL WR740N/ND are nevoie de DD-WRT.

Mai jos puteti vedea care este cel mai bun, stabil DD-WRT pentru V4 si cum se instaleaza, insa si cum puteti reveni la programul TP-LINK din fabrica, pentru V4 si V5, daca aveti nevoie de asa ceva.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *