Cum sa instalezi DD-WRT pe routerul wireless TP-LINK TL WR740N/ND V4 si cum sa revii la firmware-ul TP-LINK

TP-LINK TL WR740N/ND este un router ieftin, insa care isi face treaba foarte bine pe partea de LAN, nereducand viteza de 100 de Mb/s pe wired si decent pe wireless, acolo unde cei maxim 150 de Mb/s pe care ii promoveaza TP-LINK sunt de fapt vreo 70-80 in aceeasi camera cu routerul.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Atat timp cat nu sunt prea multe dispozitive mobile conectate la el, TL WR740N/ND se descurca destul de bine.

Chiar daca nu impresioneaza la capitolul procesor, memorie (RAM si ROM) putere de transmisie, TL WR740N/ND are o calitate demna de un router mai scump: reuseste sa strapunga peretii mai bine decat alte astfel de dispozitive, precum fratele sau mai mare TL WR841N/ND, chiar daca nu la o viteza superioara.

Mai precis: chiar daca viteza acestuia prin mai multi pereti nu este una mare, semnalul este mai bun decat al mai capabilului pe viteza wireless TL WR841N/ND.

Cum programul din fabrica nu este unul tocmai capabil, pentru a beneficia de el la maxim, inclusiv pentru a-i mari puterea de transmisie (Max 18 dBm pentru V4 cu DD-WRT) TL WR740N/ND are nevoie de DD-WRT.

Mai jos puteti vedea care este cel mai bun, stabil DD-WRT pentru V4 si cum se instaleaza, insa si cum puteti reveni la programul TP-LINK din fabrica, pentru V4 si V5, daca aveti nevoie de asa ceva.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *