Cum se încarcă Cik.Ro

Îmi spunea ieri Sandu, unul dintre vizitatorii mei: “Oricum, felicitări pentru blog. Are un conţinut interesant şi se mişcă incredibil de repede. Am văzut multe bloguri cu pretenţii care se încarcă ca naiba.”

Testul este făcut pe tools.pingdom.com/fpt/ serverul din Olanda şi a fost rulat de două ori, pentru a fi luat site-ul (Cik.Ro) din cache.

Iată explicaţia pentru acest lucru, fără prea multe comentarii:

blog rapid

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

3 Comments

  1. Sunt multe site-uri optimizate foarte bine dupa criteriile pingdom tools, dar hostingul face cat toate optimizarile la un loc 🙂

    • Evident ca hostingul bun este parte din ecuatie, dar daca opresc toate optimizarile, se mareste timpul de raspuns la testul pe serverul din Olanda, de doua-trei ori.

      • Ai dreptate. Dar o optimizare in ochii pingdom se face foarte usor, sub o ora de munca, mai conteaza si cum a fost gandita aplicatia.
        Din punct de vedere a temei da, pingdom e bun, dar sa nu uitam ca aplicatia contine si backend a carui optimizare este complicata fiind bazate pe modul de gandire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *