Facebook scam: “O femeie dezbracata este mancata de rechin”

facebook scam femeie

“Femeia dezbracata, mancata de catre rechin” ar putea fi titlul unui film de groaza sau chiar al unuia d-ala cu multi de x.

Cand citesti un astfel de titlu, nu ai cum sa nu te gandesti la filmele horror, pentru ca doar pe acolo poti vedea mai des astfel de lucruri. In realitate, atacurile rechinilor nu sunt atat de dese precum ar crede unii, din contra. De asemenea, te-ai putea duce cu gandul la un film pentru adulti, in care un actor imbracat in rechin, o loveste peste fese cu aripioara dorsala, pe actrita pe care tocmai se pregateste sa o “manance”. Pai daca am vazut un film d-asta loto-prono, in care mai multi dinozauri falfaiau din aripi, in timp ce se pregateau sa atace prada, de ce nu am vedea unul si cu rechini? Apropo, daca aveti peste 18 ani si doriti sa vedeti acel film, il puteti cauta pe Google: Pterodactyl Dinosaur Spermo Plasmoids.

Lasand gluma la o parte, sau revenind la ea, aici nu este vorba despre asa ceva, ci de inca o teapa de pe Facebook, unde oamenii sunt pacaliti ca vor vedea respectivul film, daca dau click pe un anumit link. Sunt destui care isi cam dau ei seama ca nu exista nimic pe acolo, sunt multi care nu realizeaza acest lucru, insa, cu toate acestea, dau click in speranta ca poate le surade norocul si vor vedea un fel de pr0n-horror, in care o femeie superba si lipsita de inhibitii se aventureaza in valurile oceanului, iar un rechin alb ii face zilele negre.

Din pacate pentru cei care dau click, nu vor avea parte de un videoclip care sa se muleze pe gandurile lor cele mai ascunse, ci de inca o pagina web, care contine noi promisiuni de filme teribile, inclusiv cel de mai sus. In cazul in care dai click in continuare pe una dintre pozele care ar trebui sa te conduca, in sfarsit, catre un film care sa contina intamplari tragice, esti anuntat ca trebuie sa instalezi un plug-in necesar vizionarii acestuia.

Acel plug-in este de fapt un virus mic, care-ti schimba setarile browserului, iti afiseaza tot felul de reclame si interfereaza cu setarile de securitate ale calculatorului.

Nu discutam despre vreo metoda noua, ci una destul de folosita in trecut pe site-urile care promiteau filme pentru adulti, insa daca tot au venit puternic peste noi retelele sociale, cei care se ocupa cu asa ceva nu puteau rata aceasta oportunitate de a pacali si mai multi oameni, de a face si mai multi bani.

In cazul in care vedeti pe Facebook promisiuni de genul, in care sunteti anuntati ca daca dati click pe un link veti vedea serpi uriasi care au inghitit oameni, femei dezbracate si mancate de catre rechini, roboti care conduc Romania si tot asa, nu accesati adresele respective, pentru ca riscati sa va virusati calculatorul, sa pierdeti conturi pe care le aveti pe diverse site-uri, sa va fie sustrase tot felul de documente, poze private, sa pierdeti bani, timp si asa mai departe.

Sursa: We Live Security

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *