Google este glumet

Google Virus Total

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Google a devenit destul de glumet, in ceea ce priveste recompensele pe care le promite celor care-s cuminti si sar dupa cubuletul de zahar, atunci cand zice motorul de cautare.

“Indepliniti cerintele Google PageSpeed!” – Nu s-a intamplat nimic notabil. Sunt “n” site-uri care obtin punctaj slab in Google PageSpeed si au trafic pe care nu-l pot duce.

“Scrieti unic, altfel veti fi penalizati!” – Sunt foarte multe site-uri care copiaza articole litera cu litera si o duc foarte bine.

“Treceti pe HTTPS, ca este posibil sa va trimitem trafic mai mult!” – Nu s-a intamplat nimic notabil. Posibilul nu a fost posibil.

“Sa aveti site-ul responsive, ca va urcam in cautarile de pe mobile!” – O gluma care a venit ceva mai tarziu. Nu la inceputul lunii, ci pe 21 aprilie. Nu s-a intamplat nimic notabil.

Si multe altele…

Este atat de priceput la glume, incat reuseste sa te pacaleasca pentru o perioada. Pana cand iti dai seama ca tot linkurile…

Share it on:
TwitterFacebook

5 Comments

  1. Nu stiu cum sa-ti zic, dar corespundem prea mult la idei.
    Ieri, pe la 12, exact ideea asta voiam sa o expun. Am pus titlu si am zis sa astept 1,2 zile ca sa vad ce se intampla, daca Google imi da bobarnac sau nu.

    La cele 6,7 site-uri pe care le am si stau cu ochii pe statistici nu e nimic, totul este identic ca si pana inainte de marele update.

  2. Sau să fim pe aceeasi lungime de unda 😀

  3. Nu glumeste cand dai bani la AdWords, nu?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *