Google este glumet

Google Virus Total

Google a devenit destul de glumet, in ceea ce priveste recompensele pe care le promite celor care-s cuminti si sar dupa cubuletul de zahar, atunci cand zice motorul de cautare.

“Indepliniti cerintele Google PageSpeed!” – Nu s-a intamplat nimic notabil. Sunt “n” site-uri care obtin punctaj slab in Google PageSpeed si au trafic pe care nu-l pot duce.

“Scrieti unic, altfel veti fi penalizati!” – Sunt foarte multe site-uri care copiaza articole litera cu litera si o duc foarte bine.

“Treceti pe HTTPS, ca este posibil sa va trimitem trafic mai mult!” – Nu s-a intamplat nimic notabil. Posibilul nu a fost posibil.

“Sa aveti site-ul responsive, ca va urcam in cautarile de pe mobile!” – O gluma care a venit ceva mai tarziu. Nu la inceputul lunii, ci pe 21 aprilie. Nu s-a intamplat nimic notabil.

Si multe altele…

Este atat de priceput la glume, incat reuseste sa te pacaleasca pentru o perioada. Pana cand iti dai seama ca tot linkurile…

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

5 Comments

  1. Nu stiu cum sa-ti zic, dar corespundem prea mult la idei.
    Ieri, pe la 12, exact ideea asta voiam sa o expun. Am pus titlu si am zis sa astept 1,2 zile ca sa vad ce se intampla, daca Google imi da bobarnac sau nu.

    La cele 6,7 site-uri pe care le am si stau cu ochii pe statistici nu e nimic, totul este identic ca si pana inainte de marele update.

  2. Sau să fim pe aceeasi lungime de unda 😀

  3. Nu glumeste cand dai bani la AdWords, nu?:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *