Hacker Anonymous condamnat la 10 ani închisoare

istoria rst

Jeremy Hammond a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru că în anul 2011 a accesat fără drept serverele companiei Strategic Forecasting, de unde au fost extrase mai mult de cinci milioane de e-mail-uri care mai târziu au fost publicate pe WikiLeaks.

Jeremy şi-a recunoscut vina, în luna mai, ceea ce i-a redus maximul pedepsei pe care îl putea primi, de la 35 de ani la 10.

Hacker-ul de 28 de ani a declarat: “Da, am încălcat legea dar consider că, uneori, legea trebuie încălcată pentru a face loc schimbării”.

Ca o notă personală, vreau să vă spun cum s-a ajuns la arestarea lui Jeremy Hammond.

În anul 2011, co-fondatorul LulzSec (Hector Xavier Monsegur “Sabu”) a fost arestat de către FBI şi a acceptat imediat să devină informatorul acestora în schimbul libertăţii sale (temporare).

Printre cei deconspiraţi de către “Sabu” s-a regăsit şi Jeremy Hammond, deci oricât de bine te-ai acoperi, tot se vor găsi “prieteni” care în dorinţa de a-şi scapă ei pielea nu vor mai ţine cont de nimic.

Foto: Brian Klug

If You Enjoy What You Have Read And Would Like To Help Us, Consider Visiting Our Premium Domain Names PORTFOLIO And Share It On Social Networks Or Tell The World About This Article. Also, You Can Leave A Comment Below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *