Hackerii îl „demit” pe Mircea Badea

Cei de la „Gândul” s-au hotărât să realizeze un top on-line al celor pe care pur şi simplu oamenii nu-i mai suportă şi doresc să-i vadă dispăruţi din viaţa publică, inclusiv dacă ar fi vorba despre vreo răpire extraterestră.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Această ierarhie a celor mai antipatice persoane publice este stabilită prin votul internauţilor, totul decurgând într-un mod foarte simplu: învârţi bine cursorul mouse-ului pe deasupra celui pe care doreşti să-l „demiţi”, precum un cowboy cu al său lasou şi dintr-o dată dai click pe butonul „Demite”.

Care-i efectul acestui gest? Chiar reuşim să-i dăm afară din viaţă noastră pe cei care ne agasează cu invadatoarea şi dăunătoarea lor prezenţă, zi de zi?

Din păcate, riscând să vă dezamăgesc, răspunsul este negativ. Chiar dacă efectul nu este cel dorit de către noi, există legenda conform careia după ce dai acel click, degetul tău se va simţi mult mai bine.

Mai departe, după spusele lui Nemessis, unul dintre administratorii forumului de securitate IT rstforums.com, se pare că Mircea Badea ar fi promovat insistent acel top în emisiune, cu scopul de a-i îndemna pe oameni să-l demită simbolic pe încă preşedintele României, Traian Băsescu.

Eu nu mă mai uit de foarte mult timp la emisiunile lui Mircea, motivele fiind numeroase şi evidente, însă dacă aşa a dorit să facă era chiar o idee bună, ţinând cont că nu sunt un fan al domnului Băsescu, a modului în care acesta a „condus” ţara împreună cu echipa dumnealui. Maniera politicoasă de adresare este o dovadă de respect faţă de Instituţia Preşedinţiei, nu pentru omul din spatele ei.

Mai departe, Nemessis şi aelius (rstforums.com) se pare că au intrat pe fir şi au zis să se distreze, irosind două minute din viaţa lor pentru a pune un iframe pe un site cu foarte mulţi vizitatori, un form care făcea submit parametrilor de vot. Asta înseamnă, pe limbajul tuturor, că toţi care intrau pe site-ul acela cu trafic mare îl votau automat pe Mircea Badea pentru demitere virtuală, astfel acesta ajungând pe primul loc în top. Trebuie menţionat că şi fără aceste voturi false, M.B. s-ar fi situat pe locul 4, deci mulţi oameni care frecventează acel site nu prea îl au la inimă.

Răspunsul realizatorului de emisiuni nu a întârziat să apară şi-l puteţi vedea în print screen-ul de mai jos.

mircea badea demis  mircea badea facebook

 

Print screen 1: demite.gandul.info

Print screen 2: Mircea Badea Facebook

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Un comentariu

  1. Cine putea sa iasa decat el :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *