Ce sunt articolele premium. Cum poti scrie pe blog un articol premium

Unii spun ca articolele premium nu ar exista, altii ca da, printre cei din urma numarandu-ma si eu. Evident ca exista, iar articolele premium sunt cele scrise cu mare grija, documentate atent, din toate punctele de vedere, redactate pe parcursul a cel putin cateva ore, daca nu zile sau chiar saptamani.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mereu m-a framantat intrebarea asta: daca te-ar pune cineva sa alegi un articol de pe blog, despre care sa spui ca este unul premium, care ar fi acela? Si nu ma refer la articolele in care i-ai ajutat pe altii cu diverse lucruri, ai fost de folos, ci strict jurnalistic: de care articol de pe blog esti tu mandru cu adevarat, deoarece este scris asa cum trebuie si a fost apreciat de marea majoritate a celor care l-au citit si recitit, fiindca este unul de calitate, ba ai mai primit si linkuri catre el?

Exact!

Ca in cazul filmelor vechi, in care se punea foarte mare accent pe detalii, pe dorinta de a rezulta un produs cat mai aproape de perfectiune, pe a-ti pune toata indemanarea si pasiunea la munca, in ideea de a veni cu un lucru cat mai bun si in ceea ce priveste scrisul pe blog sau alte site-uri, inainte exista parca mai multa rabdare.

Acum, toate lucrurile sunt facute in graba. Aproape nimeni nu mai are timp sa mai vina cu un film nou bun sau un articol de calitate, asa cum erau cele vechi. De asta te uiti cu placere la filmele bune de odinioara si ramai surprins daca in prezent mai apare cate o “pelicula” care sa se apropie de calitatea productiilor din trecut.

Articolele premium sunt cele pe care le citesti, recitesti si iti aduci aminte de ele mereu cu placere

Dupa cum scriam mai sus, un articol premium necesita mult timp si pasiune. Pentru a nu scrie sec, va voi da un exemplu de site pe care inca mai poti gasi articole de mare calitate: Gazeta Sporturilor.

Acest site de sport contine anumite articole, semnate ca ar fi premium… si care chiar sunt in acest fel. Scrise foarte bine, documentate, cu poze si tot ceea ce are nevoie un articol pentru a fi de calitate. Nu doar eu am observat asta, ci si in senctiunea de comentarii a site-ului acele articole sunt laudate, in marea lor majoritate. Daca in cazul articolelor normale de pe GSp exista si multa dorinta de a atrage rapid trafic, prin titluri  si continut care au ca obiect starnirea controversei si asta se vede prin criticile tot din sectiunea de comentarii, in ceea ce priveste articolele premium de acolo, lucrurile sunt realizate cu adevarat la nivel profesional.

Desigur, tu ca simplu blogger cu resurse limitate nu poti realiza asa ceva, deoarece nu ai logistica necesara, nu ai banii lor, nu iti poti permite fotografiile pe care si le permit ei, nu ai acces pe unde au ei si asa mai departe, insa poti incerca sa vii, macar din cand in cand, cu cate un articol mai bun si chiar m-am gandit sa fac asta.

Nu este in regula ca in fiecare dimineata sa vii cu ghena de gunoi pe blog sau orice alt site si sa arunci articole doar pentru a fi acolo. Postari bolborositoare si urat mirositoare, verzi. Stiti ca lucrurile astea care bolborosesc si miros urat, sunt verzi prin filme. La fel si aici: chestii verzi, toxice, care mustesc si polueaza atmosfera pe site.

articole toxice pe blog

Chiar daca traim intr-o perioada a vitezei si nimeni nu mai are timp sa realizeze incet lucrurile, pe indelete, macar din timp in timp hai sa incercam sa mai venim si cu lucruri de calitate.

Eu voi incerca, nu stiu daca imi va reusi.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *